2
0
Sinds 4 december 2022 11:20

Adidas Metalbone Carbon

€14900
Verzenden

Adidas Metalbone Carbon Padel Racket

Een van de geweldige toevoegingen aan de Metalbone-familie is de METALBONE CARBON. Omdat kracht en comfort vrienden kunnen zijn.

Nieuw in de Metalbone-collectie dit jaar is het METALBONE CARBON-racket. Dit is een racket dat is ontworpen om de perfecte balans tussen kracht en comfort te combineren. Exclusief voor Metalbone, biedt de OCTAGONAL STRUCTURE-frametechnologie meer stijfheid, kracht en een meer consistente slag. Een effectievere schotuitvoering terwijl u geniet van ultiem comfort wordt bereikt dankzij de aanwezigheid van het EVA SOFT PERFORMANCE-rubber en het 6K CARBON-oppervlak met hoge dichtheid. De SPIN BLADE-technologie stelt spelers ook in staat om alle slageffecten efficiënter te benutten, terwijl de algemene structuur van het racket wordt versterkt dankzij de SMART HOLES CURVE-technologie.

 

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?