2
0
Sinds 6 mei 2021 22:17

Adidas Radogar CTRL Orange

€7500
Verzenden

Adidas Radogar CTRL Orange Padel Racket


Het Adidas Radogar CTRL racket is exclusief ontworpen en opvalt door zijn geweldige prestaties, hoge prestaties en geweldige controle in het spel. Het is gemaakt in een ronde mal en heeft een brede centrale sweetspot en een matte zandafwerking, die de effecten op de bal verbetert.

De REINFORCEMENT-structuur van het frame zorgt voor een betere weerstand tegen schokken en torsies, terwijl de vlakken met SPIN BLADE-technologie, met 3D-reliëf, de effecten op de bal vergroten. De rubberen kern van EVA Soft Perfomance zorgt voor een zachtere aanraking en uitstekend comfort.Het is een perfect padelracket voor spelers met een gevorderd tot professioneel spelniveau.

 


 Keuze racket

Adidas Radogar CTRL Orange Padel Racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?