0
0
Sinds 1 november 2023 15:28

Dunlop Blitz Attack

€5800
Verzenden

Dunlop Blitz Attack Padel Racket

Dit Dunlop padelracket is de ultieme keuze voor ervaren padelspelers met een veelzijdige speelstijl, dankzij de synergie tussen de hybride vorm van de kop, het evenwicht, geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen.

De innovatieve en aerodynamische frameconstructie van Open Frame-technologie garandeert een uitmuntende krachtoverdracht bij je aanvallende slagen. Bovendien is het frame gemaakt van duurzaam grafietmateriaal.

Ditzelfde grafietmateriaal wordt ook toegepast op het oppervlak, wat leidt tot een duurzaam oppervlak met een buitengewoon balgevoel. Daarnaast is het oppervlak voorzien van Extra Grip, een ruw materiaal dat voor opmerkelijk spinpotentieel zorgt.

Voor de kern van dit racket wordt Pro EVA met gemiddelde dichtheid ingezet, wat resulteert in een uitmuntende balans tussen controle en kracht, waardoor je jouw spel naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Achter het innovatieve gatenpatroon staat de V Holes-technologie. Dit V-Gatenpatroon optimaliseert en vergroot de sweetspot aanzienlijk, wat zorgt voor consistente prestaties op het veld.

Bovendien is er een framebeschermer langs de bovenkant van het frame aangebracht om beschadigingen en krassen te voorkomen, waardoor je racket er altijd als nieuw uitziet. Kies voor dit Dunlop padelracket en beleef de ultieme combinatie van technologie, duurzaamheid en prestatie.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?