1
0
Sinds 29 februari 2024 19:21

Dunlop Speed Attack

€5900
Verzenden

Dunlop Speed Attack Padel Racket

Het Dunlop Speed Attack padelracket is een high-performance racket ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Het frame is gemaakt van grafiet en heeft een zwarte kleur. Het racket is ontworpen om de speler kracht en spin te geven. De ronde vorm van het racket zorgt voor een goede balans en geavanceerde prestaties, waardoor het ideaal is voor gevorderde spelers.


Het nieuwe Dunlop Speed Attack padelracket bevat een Hotmelt constructie met Aeroframe technologie aan de basis van het frame voor verhoogde wendbaarheid en snellere swingsnelheden voor meer power. De oversized vorm van de bovenkant zorgt voor een brede sweetspot. Ten slotte zorgt Extra Grip technologie voor meer spin en doeltreffende slagen.


Samenvattend is de Dunlop Speed Attack een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat zowel kracht als spin biedt, met verbeterde wendbaarheid en goede controle.


 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?