7
0
Sinds June 15, 2024, 1:38 p.m.

Head Graphene 360 Alpha Control

€12950
Verzenden

Head Graphene 360 Alpha Control Padel Racket

De spectaculaire Head Graphene 360+ Alpha Control is een padelracket met een zachtere versie dan de Alpha Graphene 360+ Pro, dankzij het flexibele glasvezeloppervlak. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde touch en gevoel. Het opvallende ontwerp in mat antraciet is uniek en stijlvol, waardoor je zeker opvalt op de baan.

Dit zeer comfortabele en hanteerbare padelracket, verkrijgbaar via bestelpadel.nl, is gebouwd met Graphene 360+ technologie in het frame en glasvezel op het blad.

Kenmerken:
  • Ongeëvenaarde Touch en Comfort: Voor een superieure speelervaring.
  • Smart Bridge: Gemaakt met de Smart Bridge en een gatenpatroon dat de sweet spot optimaliseert.
  • Opvallend en Zorgvuldig Ontwerp: Een elegante uitstraling die opvalt op de baan.
  • Comfort en Controle: Uitstekend comfort en geweldige controle, evenals een indrukwekkende baloutput bij het slaan.
Technologieën:
  • Graphene 360+: De combinatie van Head's exclusieve Graphene 360-technologie voor geoptimaliseerde energieoverdracht en innovatieve spiraalvormige vezels voor meer flexibiliteit en een schoon impactgevoel.
  • Power Foam: De perfecte bondgenoot voor maximale kracht. De snelheid die de bal bereikt zal je tegenstanders net zo verrassen als jezelf.
  • Optimized Sweet Spot: Elke racket heeft zijn eigen DNA en identiteit. Of je nu op zoek bent naar controle en precisie, kracht, comfort of effect, Head heeft de Optimized Sweet Spot ontwikkeld om de gewenste eigenschap te bieden.
  • Smart Bridge: Elk racket heeft zijn eigen DNA. Of je nu op zoek bent naar controle en precisie, kracht of comfort, Head heeft de Smart Bridge ontwikkeld om het bruggebied aan te passen aan de behoeften van elk racket. In dit model is het hart ontworpen om maximale kracht te bereiken.

Bestel bij BestelPadel.nl

Voor meer informatie over de Head Graphene 360+ Alpha Control en andere padelproducten van Head, bezoek bestelpadel.nl. Als betrouwbare leverancier van hoogwaardige padeluitrusting biedt BestelPadel.nl een breed assortiment aan producten om je spel naar een hoger niveau te tillen. 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?