2
0
Sinds 12 december 2023 18:26

Siux Adrenaline

€4900
Verzenden

Siux Adrenaline IBAI Edition Padel Racket

Wil je starten met padel en zoek je een racket dat je moeiteloos onder de knie krijgt? Maak kennis met de Siux Adrenaline, een revolutionair padelracket dat exclusief verkrijgbaar is bij BestelPadel voor een prijs die je nergens anders zult vinden!

  • Bladvorm: Hybride De hybride bladvorm van de Siux Adrenaline biedt de perfecte mix van controle en kracht. Of je nu net begint of een ervaren speler bent, dit racket past zich aan jouw spel aan, waardoor het een ideale keuze is voor elke padelliefhebber.

  • Materiaal Blad en Frame: Fiber Gefabriceerd met hoogwaardig vezelmateriaal, is zowel het blad als het frame van de Siux Adrenaline duurzaam en responsief. Dit geeft je niet alleen een betrouwbare uitrusting, maar ook het vertrouwen om elke slag volledig onder controle te houden.

  • Kern: Black EVA Rubber De kern van Black EVA-rubber biedt de perfecte combinatie van elasticiteit en responsiviteit, waardoor je een uitstekend gevoel hebt bij elke slag. Ideaal voor spelers die comfort zoeken terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen.

  • Gewicht: 360 - 375 gram Met een optimaal gewicht tussen 360 en 375 gram is de Siux Adrenaline gemakkelijk te hanteren, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners die hun padelavontuur beginnen.

  • Balans: Midden De middenb alans van de Siux Adrenaline vergroot de sweet spot, wat resulteert in meer controle en consistentie bij elke slag. Het is het perfecte hulpmiddel om je techniek te verfijnen terwijl je geniet van elk moment op het veld.

  • Type Spel: Comfort Ontworpen voor comfort, maakt de Siux Adrenaline het gemakkelijk om je spel te verbeteren zonder concessies te doen aan prestaties. Het is de ideale metgezel voor diegenen die van het spel willen genieten en tegelijkertijd hun vaardigheden willen aanscherpen.

  • Type Speler: Allround Of je nu aanvallend of verdedigend speelt, de Siux Adrenaline past bij alle speelstijlen. Het is een veelzijdig racket dat geschikt is voor spelers van elk niveau.

Exclusief bij BestelPadel:

  • Betaalbare Topkwaliteit: BestelPadel biedt de Siux Adrenaline tegen een scherpe prijs aan, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om te genieten van de hoogwaardige padelervaring.

  • Exclusiviteit: Je vindt de Siux Adrenaline Padel Racket alleen bij BestelPadel. We brengen je niet alleen kwaliteit, maar ook exclusiviteit.

Begin jouw padelavontuur met de Siux Adrenaline! Bestel nu bij BestelPadel en ervaar het gemak, de controle en de kracht die dit exclusieve racket te bieden heeft. Perfect voor beginners, onverslaanbaar voor iedereen! 

 Keuze Racket


Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.


Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?