1
0
Sinds 8 januari 2024 19:07

Siux Electra Lite 3

€15900
Verzenden

Siux Electra Lite 3 Padel Racket

Dit Siux Electra Lite 3 racket is perfect voor de ware padelliefhebber! Het is een speciaal ontworpen racket dat je helpt om de bal nauwkeurig te slaan. Het racket is ontwikkeld om krachtig te slaan en tegelijkertijd de bal precies te kunnen sturen.

Met zijn ronde vorm en gebruik van sterke materialen kun je de bal effectief raken zonder dat het racket beschadigt. De binnenkant van het racket is eveneens bijzonder, wat ervoor zorgt dat je de bal goed kunt voelen en sturen.

De speciale matte afwerking van het racket voorkomt glans, waardoor je de bal goed kunt blijven zien, zelfs in zonnige omstandigheden. Het racket heeft een gemiddeld gewicht, wat het makkelijk vast te houden maakt, niet te zwaar en niet te licht.

Bij aankoop van het racket ontvang je een comfortabele grip, waardoor het racket niet uit je handen glijdt. Bovendien zijn er dempers aangebracht, waardoor het racket niet trilt bij het slaan van de bal.

Dit racket is ideaal voor iedereen die serieus bezig is met padel. Bestel het vandaag nog en beleef het beste spel ooit!


Bestelpadel.nl is trots op het aanbieden van het Siux Electra Lite 3 padel racket tegen scherpe prijzen op de Nederlandse markt. Ontdek zelf de kracht en precisie van de Siux Electra Lite 3 op de baan - een perfecte keuze voor spelers die streven naar topniveau prestaties en baanbrekende innovaties.