4
0
Sinds 22 december 2021 15:29

Siux Platium Revolution 24K

€19900
Verzenden

Siux Platium Revolution 24K Padel Racket

De nieuwe Siux Platinum Revolution verschijnt met een vernieuwde esthetiek, maar is hetzelfde Platinum als altijd, met het verschil dat het meer kracht en controle biedt.

Het Revolution-systeem is een carbon bitubulaire lay-out in het frame van het padelracket om de speler een ongelooflijke absorptie van trillingen te bieden, terwijl het tegelijkertijd een grote consistentie en stevigheid in de slag biedt. Andere innovatieve toevoegingen zijn de vier Shockout trillingsdempers op de lay-outs van het padelracket. Hun doel is om trillingen te elimineren en de kwaliteit van de slag te verbeteren. Op dezelfde manier voorkomen ze verwondingen aan de pols, schouder en elleboog. Ook de vierarmige brug, vergelijkbaar met de Trylogy, draagt ​​bij aan het elimineren van trillingen.

De slagvlakken van dit padelracket hebben een mix van materialen: 24K en Silver Carbon om een ​​grote weerstand te bieden en maximale duurzaamheid te garanderen tegen slijtage en stoten. De kern is gemaakt van EVA Soft High Recovery 5 Laminations, een materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn verbazingwekkende herstelvermogen, dat de controle over elke slag verbetert en helpt om de snelheid bij het verlaten van de bal te verhogen. Bovendien zorgt dit rubber voor een perfecte demping.

De vorm van dit nieuwe Siux padelracket is inverted drop en heeft een medium balans, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een gebalanceerd en gecontroleerd spel. Ten slotte is de afwerking van de Platinum Revolution glad-mat voor extra kracht en weerstand.
 Keuze Racket

Siux Platium Revolution 24K Padel Racket


Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.


Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?