AHOY Premier Padel

Laatst geüpdate op 2 mei 2024
132 keer bekeken sinds 20 december 2023

Over AHOY Premier Padel

Welkom bij het P1-toernooi in Rotterdam Ahoy, waar zowel toeschouwers als professionele spelers een onvergetelijke ervaring beleven. Betreed van 9 tot en met 15 september 2024 een wereld van topsport, waar de top 48 dames- en herenspelers van de wereld strijden om de felbegeerde titel. Wat dit toernooi werkelijk uniek maakt, is de ongeëvenaarde kwaliteit in elk aspect. Van het indrukwekkende speelveld tot de vlekkeloze organisatie, elk detail is met zorg en precisie samengesteld. Laat je meeslepen door de ontembare passie en energie die op het veld voelbaar zijn. Hier wordt sportbeleving naar een ongekend niveau getild.

Bij Premier Padel Rotterdam ervaar je een padelbeleving van topniveau, allemaal op één locatie. Of je nu wilt genieten als toeschouwer, zelf wilt spelen met vrienden, of je bedrijf wilt trakteren op de meest bijzondere sportmomenten in onze hospitality-omgeving, Premier Padel Rotterdam is werkelijk uniek ten opzichte van alle andere P1-toernooien.

Begin 2024 zullen we in detail vertellen wat we allemaal in petto hebben. Volg ons via sociale media om op de hoogte te blijven of, nog beter, schrijf je in voor ons mailbestand. Op die manier krijg je automatisch alle informatie toegestuurd. Zo mis je niets van alle ontwikkelingen die eraan komen!

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
1
Outdoor overdekt
-
Enkel
-
Dubbel
1

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Evenementen bij AHOY Premier Padel

ROTTERDAM P1
9 september 2024 t/m 15 september 2024
Rotterdam - Netherlands
Bekijk evenement

Nieuws van AHOY Premier Padel

Bouwhistorie

Periode Type baan Aantal
01/2024 Rekre Sport BV Indoor 1

Een kijkje bij AHOY Premier Padel

Timeline

AHOY Premier Padel
AHOY Premier Padel

De locatie AHOY Premier Padel is ingebruik genomen per 13 januari 2024 met 1 baan

AHOY Premier Padel
AHOY Premier Padel

De locatie AHOY Premier Padel is ingebruik genomen per 13 januari 2024 met 1 baan

AHOY Premier Padel
AHOY Premier Padel

Er is een nieuwe locatie toegevoegd AHOY Premier Padel


Rotterdam, Nederland – Premier Padel, de wereldklasse padel tour, is verheugd de P1 Rotterdam Ahoy te presenteren van 9 tot en met 15 september 2024. Dit hoogstaande evenement zal zowel liefhebbers als professionele spelers een ongeëvenaarde ervaring bieden in de dynamische wereld van padel.

Join de Rotterdam community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van AHOY Premier Padel

Padelgids in 4 stappen

Over Rotterdam

Ontdek Padel in het Hart van Rotterdam

Rotterdam, een stad bekend om zijn vooruitstrevende architectuur en dynamische cultuur, is nu ook een hotspot voor de nieuwe wereld van padelbanen Rotterdam. Deze snelgroeiende sport heeft een thuis gevonden in Rotterdam, waar moderne faciliteiten en een levendige gemeenschap spelers van alle niveaus verwelkomen.

Waarom padel spelen in Rotterdam?

State-of-the-Art Padelbanen: Rotterdam biedt enkele van de beste padelbanen in Nederland, uitgerust met de nieuwste faciliteiten om een optimale speelervaring te garanderen voor zowel beginners als gevorderde spelers.

Levendige Padelgemeenschap: De padelgemeenschap in Rotterdam is divers en gastvrij. Met spelers van alle leeftijden en achtergronden is er altijd iemand om mee te spelen of van te leren.

Evenementen en Toernooien: Rotterdam organiseert regelmatig padeltoernooien en sociale evenementen, wat zorgt voor een bruisende sfeer en de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te testen en nieuwe vrienden te maken.

Gemakkelijke Toegang: De padelbanen Rotterdam zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Dit maakt het eenvoudig voor iedereen om deel te nemen aan de padelactie.

Maak deel uit van de padelrevolutie in Rotterdam

Padel Rotterdam is meer dan alleen een sport; het is een manier om actief te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van alles wat deze geweldige stad te bieden heeft. Als je op zoek bent naar competitieve wedstrijden of gewoon een leuke tijd met vrienden, Rotterdam biedt uitstekende mogelijkheden voor elke padelliefhebber. Ontdek vandaag nog de padelbanen in Rotterdam en ervaar de opwinding van deze dynamische sport in een van de meest energieke steden van Nederland.

Veelgestelde vragen over AHOY Premier Padel

Het telefoonnummer is van AHOY Premier Padel is niet bekend.

Nee, je kunt bij AHOY Premier Padel niet online reserveren.

Nee, je kunt bij AHOY Premier Padel niet gratis parkeren.

Nee, je kunt bij AHOY Premier Padel nog geen padel lessen volgen.

Nee, bij AHOY Premier Padel kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van AHOY Premier Padel is Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam.

De website van AHOY Premier Padel is https://premierpadelrotterdam.com/.

Ja, bij AHOY Premier Padel kun je een indoor padel spelen.