Locatie media

GLTV De Mast

Laatst geüpdate op Jan. 25, 2024
8,620 keer bekeken sinds March 24, 2022

Over GLTV De Mast

De Mast is een actieve en gezellige vereniging met 450 leden inclusief 40 jeugdleden en 50 vrijwilligers. Saamhorigheid staat hoog in het vaandel. Opgericht in 1972 vieren wij in 2022 ons 50-jarig jubileum.

Groot paviljoen, terras, 10 tennisbanen en 3 toekomstige padelbanen

De vereniging beschikt over 10 kunstgrasbanen met verlichting waarop het hele jaar gespeeld kan worden van 8.00 uur tot 23.00 uur. Het gezellige paviljoen (de ‘Masterij’) heeft een deels overdekt terras. Spelers en gasten kunnen er voor en na het tennissen een hapje en een drankje krijgen. In 2019 heeft het gemeentebestuur toestemming gegeven voor de aanleg van padelbanen. Mede door de coronacrisis kan de aanleg pas in 2022 gerealiseerd worden.


Recreatietennis en wedstrijdtennis

We bieden een combinatie van recreatie- en wedstrijdsport. Plezier in en met tennis (en straks ook padel) staat voorop. Tennis en padel zijn technische sporten, die eerst moeten worden aangeleerd en nog lang kunnen worden bijgeschaafd en verbeterd. Door het spelen van wedstrijden bieden we ook de prestatieve tennisser voldoende gelegenheid zich te verbeteren.


Competities en toernooien

Veel junioren- en seniorenteams spelen in de competities van de KNLTB. De wedstrijden worden gespeeld op maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag in de voorjaarscompetitie (april-mei), tijdens de weekenden (vrijdag-zondag) in de najaarscompetitie (september-oktober) en de wintercompetitie (november-februari). Elke dag heeft zijn eigen categorieën. Bijvoorbeeld op maandag- en vrijdagmiddag is de herendubbel 50+ en in het weekend zijn er de enkel- en dubbelspelen voor de dames-, heren- en gemengde teams.

Elk jaar organiseren we de clubkampioenschappen (september) en ons befaamde Bourgondisch Open Toernooi (juni). Wil je weten wie er de afgelopen jaren kampioen van de club is geworden? Klik dan hier.

Ook organiseren we al vele jaren de WICOM, een interne wintercompetitie voor teams bestaande uit leden en niet-leden lees meer

en de ISK, een interne zomer- en wintercompetitie voor enkelaars en dubbelaars lees meer.

Voor de leden die niet direct een maatje hebben voor een partijtje tennis hebben we de hutselblokken. Dan kan ieder lid tennissen zonder een baan te reserveren.


Gezelligheid

De sociale factor (lees: feest en gezelligheid) is een belangrijk element. De Mast wil een gezellige tennisvereniging zijn met veel ruimte voor recreatieve spelers en veel activiteiten die bijdragen aan gezelligheid en clubbinding. Zowel commissies als individuele leden organiseren jaarlijks allerlei evenementen. Kijk op de agenda van onze website voor een overzicht van onze activiteiten.

We onderkennen binnen onze vereniging verschillende doelgroepen, die elk hun specifieke aandacht verdienen. Ook de jeugd krijgt specifieke aandacht. Onze Jeugdcommissie organiseert leuke activiteiten met en zonder tennis.


Vrijwilligers

We steunen op leden die als vrijwilliger werkzaam zijn, ieder met een specifieke taak. Zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan. Daarom hebben we altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Heb je interesse om iets te betekenen voor elkaar? Kijk dan op de pagina organisatie>vacatures.

Binnen onze vereniging zijn er vrijwilligers die een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het functioneren van De Mast. Als waardering verlenen we soms een bijzonder lidmaatschap. Dit lidmaatschap wordt slechts bij uitzondering verleend en heeft een exclusief karakter.

Banen overzicht

Outdoor
2
Indoor
-
Outdoor overdekt
-
Enkel
-
Dubbel
2

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Toernooien
Bedrijfsuitjes
Competitie
Tossen

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over GLTV De Mast

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

Padelscholen

Bouwhistorie

Periode Type baan Aantal
10/2022 PadelTotaal Outdoor 2

Timeline


Er is een nieuw toernooi toegevoegd T.P.V. De Mast Bourgondisch Open Tennis en Padel 2024

8 juni 2024 t/m 16 juni 2024

Bourgondisch Open TPV de Mast
Bourgondisch Open TPV de Mast

Er is een nieuw toernooi toegevoegd Bourgondisch Open TPV de Mast

10 juni 2024 t/m 16 juni 2024

GLTV De Mast
GLTV De Mast

De locatie GLTV De Mast is ingebruik genomen per 15 oktober 2022 met 2 banen

GLTV De Mast
GLTV De Mast

Er is een nieuwe locatie toegevoegd GLTV De Mast

In de buurt van GLTV De Mast

Padelgids in 4 stappen

Over Geldrop

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Geldrop een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Geldrop vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Geldrop staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.

Veelgestelde vragen over GLTV De Mast

Het telefoonnummer is van GLTV De Mast is 040 286 3388.

Nee, je kunt bij GLTV De Mast niet online reserveren.

Nee, je kunt bij GLTV De Mast niet gratis parkeren.

Ja, je kunt bij GLTV De Mast padel lessen volgen.

Nee, bij GLTV De Mast kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van GLTV De Mast is Bosrand 125 5665 EE Geldrop.

De website van GLTV De Mast is https://www.de-mast.nl/.

Nee, bij GLTV De Mast kun je niet indoor padel spelen..