LTC Dem

Premium
Locatie
Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk
Logo LTC Dem

Contactgegevens van LTC Dem

Over LTC Dem

Het gezellige LTC DEM is opgericht in maart 1942 en is een actieve en bloeiende
vereniging in Beverwijk. (LTC DEM = Lawn Tennis Club ‘Door Eendracht Macht’). Sinds 2022 kan er naast tennis ook padel gespeeld worden.

Banen en lidmaatschap
Er kan worden getennist op zeven verlichte Tennis ProVision banen. Dit zijn all-weather banen met de uitstraling van gravel. Gewoon lekker buiten tennissen dus, ook tijdens de wintermaanden.
Padel wordt gespeeld op de drie gloednieuwe padelbanen. Ook deze zijn het hele jaar bespeelbaar. LTC DEM leden kunnen kiezen voor een apart tennis- of padel-lidmaatschap, maar ook voor een compleet lidmaatschap. Niet-leden kunnen de padelbanen -eventueel inclusief rackets en ballen- huren.

Activiteiten
Behalve veel tijden waarop men vrij kan spelen, wordt er zowel voor tennis als voor padel door de vereniging veel georganiseerd: open toernooien, clubkampioenschappen, tombola en verschillende gezelligheidstoernooien. Daarnaast nemen veel teams deel aan de diverse KNLTB-competities.

Park
Het tennispark van LTC DEM staat bekend om het vele groen en het prachtige grote terras. Op de grasvelden tussen de tennisbanen staan mooie, nieuwe speeltoestellen en een tafeltennistafel. Hier kunnen de kinderen (die niet aan het tennissen zijn) zich uren vermaken en het biedt ruimte om diverse activiteiten te organiseren, zowel voor jeugd als senioren.

Tennisbar
De horeca bij DEM wordt verzorgd door Tennisbar Baan-8. Zij werken nauw samen met onze vereniging om ervoor te zorgen dat de beleving van de sporters optimaal is tijdens hun bezoek aan het park. De enthousiaste medewerkers voorzien je graag van een lekker hapje en drankje of eenvoudige maaltijd, zowel binnen als buiten op het zonnige terras.

Media LTC Dem

Evenementen LTC Dem

Padelbanen LTC Dem

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
2/2022 Padel.nl B.V. Outdoor 3