header Playside
avatar Playside
beeldmerk Playside wit
beeldmerk Playside zwart
logo Playside wit
logo Playside zwart

Playside Stork Hengelo

Laatst geüpdate op 15 februari 2024
90 keer bekeken sinds 21 januari 2024

Over Playside Stork Hengelo

Onze unieke historische locatie op het voormalige Stork terrein ademt nog de industrie van weleer. Als je de hal binnenkomt weet je niet wat je ziet, de immense hal is bijna 30 meter hoog! Het betreft een tijdelijke locatie, totdat er herontwikkeld wordt. De hal ligt midden in het centrum van Hengelo tegenover het station, dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten op locatie

Bar (beperkt open)
Kantine
Kleedhokje
Online reserveren
Padel lessen
Vending machine
Verhuur materiaal
Bar
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
-
Outdoor overdekt
-
Enkelbanen
-

Bouwhistorie

Periode Padelbaan bouwer Type baan Aantal
03/2024 Verwacht - Indoor 8
03/2024 Verwacht - Indoor enkel 2

Een kijkje bij Playside Stork Hengelo

In de buurt van Playside Stork Hengelo

Padelgids in 4 stappen

Over Hengelo

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Hengelo een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Hengelo vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Hengelo staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.