Plaza Padel Enschede

Laatst geüpdate op April 5, 2024
20,572 keer bekeken sinds April 29, 2021

Over Plaza Padel Enschede

Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza's draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Zo gaan we samen op naar een vitaal en dynamisch Nederland. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van Plaza Padel. Reserveer direct, snel en makkelijk een baan. We streven naar een gastvrije en vriendelijke sfeer om elkaar te ontmoeten, begroeten en uit te dagen. Neem plek in onze Plaza lounge en geef je outfit of racket een upgrade in onze padelshop. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

SPORT EN PLEZIER.
Padel heeft een bijzondere eigenschap: iedereen kan het spelen! En precies dát is de kernkwaliteit van Plaza Padel: ons sociale karakter. Gebouwd op de grondbeginselen van sport. Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken. Dat is onze filosofie, want daar geloven wij in.

MI PLAZA ES SU PLAZA.
Plaza Padel heeft een duidelijke missie. Een thuis zijn voor iedereen. Dat klinkt wellicht veelbelovend, maar daarvoor halen wij alles uit de kast. Voor jou, en voor elkaar. Onze huiselijke sfeer biedt een veilige plaats voor groei en ontwikkeling. Zéker aan mensen die dat extra steuntje in de rug soms nodig hebben.

ONZE AMIGO'S.
Plaza Padel bouwt aan een sterke, inclusieve en toegankelijke organisatie. Daarom investeren wij volop in onze eigen mensen. Iedereen verdient kansen, mogelijkheden en een toekomst. Om die te helpen creëren bieden wij jongeren die dreigen uit de samenleving te vallen een plek om te leren. In warmte, gezelligheid en vertrouwen, krijgen ze de ruimte om hun talenten te ontdekken en ontplooien.

VAN THUIS. NAAR TOEKOMST.
Een thuis voor persoonlijke groei. Wat is onze visie om dit te bereiken? Wij geloven in het oeroude meester-gezel-leerling principe. Onze clubmanagers zullen als meester worden gecoacht door andere meesters. Dat betekent: leren, ontwikkelen en groeien. En naarmate we samen groeien, zullen onze meesters (clubmanagers) op hun beurt leerlingen coachen. Zo willen wij jongeren onder onze vleugels nemen. Op weg naar zelfvertrouwen, vaardigheden en het aanpakken van (persoonlijke) doelen en uitdagingen. Met als gewenst resultaat een toekomst binnen Plaza Padel. Sociaal, persoonlijk, dichtbij en empathisch, op die pilaren is Plaza Padel gebouwd. Zo maken we samen onze sport nóg socialer.

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
10
Outdoor overdekt
-
Enkel
-
Dubbel
10

Faciliteiten op locatie

Bar
Gratis parkeren
Kleedhokje
Online reserveren
Speciale toegang
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Kantine
Kleedkamer + douches
Kluisjes

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Bedrijfsuitjes
Competitie
Toernooien
Tossen

Evenementen bij Plaza Padel Enschede

Fun🎾Games Intermediate
Playtomic
July 20, 2024
Plaza Padel Enschede | Enschede
Bekijk evenement
Fun🎾Games Beginner
Playtomic
July 20, 2024
Plaza Padel Enschede | Enschede
Bekijk evenement
Fun🎾Games Intermediate
Playtomic
July 24, 2024
Plaza Padel Enschede | Enschede
Bekijk evenement

Reviews & scores

Gemiddelde score van 8.9 op basis van 2 reviews Schrijf een review over Plaza Padel Enschede

Algemene indruk 8.0
Verlichting 8.5
Hoogte plafond (binnen) 9.0
Baan onderhoud 8.5
Faciliteiten 9.5
Gastvrijheid 10.0
Reserveren 9.0
Kantine/bar 8.8
Robin Hijink
8.7
Feb. 8, 2023, 1:27 p.m.
Grote gezellige indoor club met prima kleedkamers (wel grote trap op). Door zwart plafond is de baanverlichting wat storend (contrast werking). Prijzen zijn commercieel.
Anoniem
9.1
Jan. 31, 2023, 2:55 p.m.
Geen omschrijving

Padelscholen

Bouwhistorie

Periode Type baan Aantal
06/2021 Eigen import Indoor 10

Een kijkje bij Plaza Padel Enschede

Timeline

Plaza Padel Enschede
Plaza Padel Enschede

Er is een nieuwe review geplaatst bij Plaza Padel Enschede

Plaza Padel Enschede
Plaza Padel Enschede

Er is een nieuwe review geplaatst bij Plaza Padel Enschede

Plaza Padel Enschede P100
Plaza Padel Enschede P100

Er is een nieuw toernooi toegevoegd Plaza Padel Enschede P100

17 februari 2023 t/m 19 februari 2023

Plaza Padel Enschede P100
Plaza Padel Enschede P100

Er is een nieuw toernooi toegevoegd Plaza Padel Enschede P100

12 november 2022 t/m 13 november 2022

Plaza Padel Enschede P100
Plaza Padel Enschede P100

Er is een nieuw toernooi toegevoegd Plaza Padel Enschede P100

12 november 2022 t/m 13 november 2022


Er is een nieuw toernooi toegevoegd Kwalificatie Wildcard Toernooi WPT Amsterdam Open - Enschede

14 september 2022 t/m 15 september 2022

Plaza Padel Enschede
Plaza Padel Enschede

De locatie Plaza Padel Enschede is ingebruik genomen per 15 juni 2021 met 10 banen

Plaza Padel Enschede
Plaza Padel Enschede

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Plaza Padel Enschede

In de buurt van Plaza Padel Enschede

Padelgids in 4 stappen

Overige

Over Enschede

Ontdek de snelgroeiende sport van padel in Enschede! Padel, een mix tussen tennis en squash, is de perfecte sport voor iedereen die op zoek is naar plezier, actie en sociale interactie. Enschede biedt fantastische faciliteiten voor padelspelers van elk niveau. Met verschillende clubs en indoor- en outdoorbanen is de stad een bruisend centrum voor padelliefhebbers. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, Enschede verwelkomt je met open armen.

Waarom padel spelen in Enschede? Padel in Enschede staat bekend om zijn gastvrije gemeenschap en uitstekende faciliteiten. De clubs in Enschede bieden niet alleen topkwaliteit banen, maar organiseren ook regelmatig toernooien, sociale evenementen en trainingssessies voor alle leeftijden en niveaus. Bovendien is de strategische locatie van Enschede ideaal voor padelspelers die de dynamiek van het stedelijke leven willen combineren met hun liefde voor de sport. Ontdek vandaag nog waarom padel in Enschede de perfecte keuze is voor jou!

Padel lessen en trainingen in Enschede Wil je je padelspel naar een hoger niveau tillen? Enschede biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden voor spelers van alle niveaus. Gekwalificeerde coaches staan klaar om je de fijne kneepjes van het spel te leren, van basisvaardigheden tot geavanceerde tactieken. Of je nu individuele lessen prefereert of de voorkeur geeft aan groepstrainingen, in Enschede vind je de perfecte setting om je padelvaardigheden te verbeteren.

Padel toernooien en evenementen in Enschede Doe mee aan de levendige padelgemeenschap van Enschede door deel te nemen aan lokale toernooien en evenementen. Of je nu een competitieve speler bent of gewoon voor de gezelligheid speelt, Enschede heeft evenementen die bij jouw niveau en interesse passen. Van vriendschappelijke wedstrijden tot regionale competities, padel in Enschede biedt spannende mogelijkheden voor iedereen om betrokken te raken en nieuwe mensen te ontmoeten.

De beste padel clubs in Enschede Op zoek naar de beste padelclubs in Enschede? De stad herbergt diverse clubs die bekend staan om hun uitstekende faciliteiten, vriendelijke sfeer en actieve gemeenschap. Of je nu de voorkeur geeft aan een club met een breed scala aan voorzieningen of een meer intieme setting, in Enschede vind je een club die aan jouw behoeften voldoet. Ontdek de beste padelclubs in Enschede en word vandaag nog lid van deze geweldige sportgemeenschap!

Padel in Enschede biedt voor ieder wat wils, van beginners tot gevorderde spelers. Met uitstekende faciliteiten, een gastvrije gemeenschap en een breed scala aan speelmogelijkheden, is Enschede de ideale plek om je liefde voor padel te ontdekken en te ontwikkelen. Stap vandaag nog op de baan en ervaar de opwinding en het plezier van padel in Enschede!

Veelgestelde vragen over Plaza Padel Enschede

Het telefoonnummer is van Plaza Padel Enschede is +31686888671.

Ja, je kunt online reserveren bij Plaza Padel Enschede.

https://playtomic.io/tenant/b472a479-7772-47ab-aef4-c76044d1c62e

Ja, je kunt gratis parkeren bij Plaza Padel Enschede

Ja, je kunt bij Plaza Padel Enschede padel lessen volgen.

Nee, bij Plaza Padel Enschede kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Plaza Padel Enschede is Colosseum 7521 PT Enschede.

De website van Plaza Padel Enschede is https://www.plazapadel.com/nl/.

Ja, bij Plaza Padel Enschede kun je een indoor padel spelen.