Logo Plaza Padel Enschede

Plaza Padel Enschede

V-Card
Locatie
KNLTB Logo Colosseum
7521 PT Enschede
Commercieel
Onderdeel van Plaza Padel

71% Profiel rating

Reviews Plaza Padel Enschede

Gemiddelde score van 8,9 op basis van 2 reviews

Algemene indruk 8,0
Verlichting 8,5
Hoogte plafond (binnen) 9,0
Baan onderhoud 8,5
Faciliteiten 9,5
Gastvrijheid 10,0
Reserveren 9,0
Kantine/bar 8,8
Ook een review schrijven over Plaza Padel Enschede?

Padelbanen Plaza Padel Enschede

Periode Padelbaan bouwer Type Aantal
6/2021 Eigen import Indoor 10

Faciliteiten Plaza Padel Enschede

Bar Gratis parkeren Kleedhokje Online reserveren Padel lessen Speciale toegang

Over Plaza Padel Enschede

Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza's draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Zo gaan we samen op naar een vitaal en dynamisch Nederland. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van Plaza Padel. Reserveer direct, snel en makkelijk een baan. We streven naar een gastvrije en vriendelijke sfeer om elkaar te ontmoeten, begroeten en uit te dagen. Neem plek in onze Plaza lounge en geef je outfit of racket een upgrade in onze padelshop. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

SPORT EN PLEZIER.
Padel heeft een bijzondere eigenschap: iedereen kan het spelen! En precies dát is de kernkwaliteit van Plaza Padel: ons sociale karakter. Gebouwd op de grondbeginselen van sport. Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken. Dat is onze filosofie, want daar geloven wij in.

MI PLAZA ES SU PLAZA.
Plaza Padel heeft een duidelijke missie. Een thuis zijn voor iedereen. Dat klinkt wellicht veelbelovend, maar daarvoor halen wij alles uit de kast. Voor jou, en voor elkaar. Onze huiselijke sfeer biedt een veilige plaats voor groei en ontwikkeling. Zéker aan mensen die dat extra steuntje in de rug soms nodig hebben.

ONZE AMIGO'S.
Plaza Padel bouwt aan een sterke, inclusieve en toegankelijke organisatie. Daarom investeren wij volop in onze eigen mensen. Iedereen verdient kansen, mogelijkheden en een toekomst. Om die te helpen creëren bieden wij jongeren die dreigen uit de samenleving te vallen een plek om te leren. In warmte, gezelligheid en vertrouwen, krijgen ze de ruimte om hun talenten te ontdekken en ontplooien.

VAN THUIS. NAAR TOEKOMST.
Een thuis voor persoonlijke groei. Wat is onze visie om dit te bereiken? Wij geloven in het oeroude meester-gezel-leerling principe. Onze clubmanagers zullen als meester worden gecoacht door andere meesters. Dat betekent: leren, ontwikkelen en groeien. En naarmate we samen groeien, zullen onze meesters (clubmanagers) op hun beurt leerlingen coachen. Zo willen wij jongeren onder onze vleugels nemen. Op weg naar zelfvertrouwen, vaardigheden en het aanpakken van (persoonlijke) doelen en uitdagingen. Met als gewenst resultaat een toekomst binnen Plaza Padel. Sociaal, persoonlijk, dichtbij en empathisch, op die pilaren is Plaza Padel gebouwd. Zo maken we samen onze sport nóg socialer.
Ben jij de eigenaar van Plaza Padel Enschede?

Padelscholen Plaza Padel Enschede

Media Plaza Padel Enschede

Ben je opzoek naar andere padelspelers in Enschede?

Veelgestelde vragen over Plaza Padel Enschede

Het telefoonnummer is van Plaza Padel Enschede is +31686888671.

Ja, je kunt online reserveren bij Plaza Padel Enschede.

https://playtomic.io/plaza-padel-waalwijk/b472a479-7772-47ab-aef4-c76044d1c62e

Ja, je kunt gratis parkeren bij Plaza Padel Enschede

Ja, je kunt bij Plaza Padel Enschede padel lessen volgen.

Nee, bij Plaza Padel Enschede kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Plaza Padel Enschede is Colosseum 7521 PT Enschede.

De website van Plaza Padel Enschede is https://www.plazapadel.com/nl/.

Ja, bij Plaza Padel Enschede kun je een indoor padel spelen.