Plaza Padel Enschede

V-Card
Locatie
Colosseum
7521 PT Enschede
Onderdeel van Plaza Padel
Logo Plaza Padel Enschede

Reviews Plaza Padel Enschede

Schrijf als eerste een review over Plaza Padel Enschede!

Over Plaza Padel Enschede

Bij Padelclub Plaza Padel Enschede werd er voor het eerst padel gespeeld in 6/2021 op 10 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Eigen import.

Je kan hier individule banen huren via Playtomic.

Bij Plaza Padel Enschede kunnen padellessen gevolgd worden bij Bramos Padel Academy. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij de eigenaar van Plaza Padel Enschede?

Padelscholen Plaza Padel Enschede

Padelbanen Plaza Padel Enschede

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
6/2021 Eigen import Indoor 10

Padellocaties in de buurt

Over Enschede

Enschede (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) (NedersaksischEanske) is een stad en gemeente in Twente, in het oosten van de Nederlandse provincie Overijssel.

Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen LonnekerBoekeloUsseloGlanerbrug en de buurtschap Twekkelo, die voor de adressering van brieven allemaal onder de woonplaats Enschede vallen. De gemeente telt 160.383 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) met circa 160 nationaliteiten. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland.

De oorspronkelijke gemeente Enschede had vanaf 1818 een zeer planmatige zeshoekige vorm (een van de meest planmatige van Nederland) en werd geheel omringd door de gemeente Lonneker. De grens werd in 1826 gemarkeerd door zes genummerde stenen palen van Bentheimer zandsteen. In 1884 werden delen van Lonneker geannexeerd. In 1934 werd de rest van de gemeente Lonneker geannexeerd.

De gemeente Enschede werkt samen in de Regio Twente en is deelnemer van het eerste uur aan de EUREGIO, het eerste regionale grensoverschrijdende samenwerkingsverband in Europa.

Bron: Wikipedia