Rupert was here
2021-01-21

Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug

Laatst geüpdate op July 11, 2024
17,856 keer bekeken sinds April 29, 2021

Over Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug

De eerste Padelbaan in Nederland!
Donderdag 11 mei 2006 hebben wij de eerste padel tennisbaan van Nederland geopend. Deze opening markeerde tevens de officiële introductie van de padel sport in Nederland. Padel tennis is een kruising tussen tennis en squash. De in Europa nog betrekkelijk jonge sport bestaat al ruim een eeuw in Amerika (‘platform tennis’) en is ook zeer populair in Zuid-Europa. Vanuit Nederland gaat padel tennis het noordwesten van het continent veroveren. Padel wordt gespeeld op speciaal hiervoor aangelegde banen. De eerste van Nederland is gebouwd in Vijfhuizen door een consortium dat zowel de sport als de speelvelden gaat verbreiden.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Online reserveren
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Een kijkje bij Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug

Timeline


Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug is gewijzigd.


Er is een nieuwe locatie toegevoegd Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug


De locatie Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug is ingebruik genomen per 15 mei 2006 met 1 baan

In de buurt van Tennis & Sportcentrum de Nieuwe Brug

Padelgids in 4 stappen

Over Vijfhuizen

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Vijfhuizen een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Vijfhuizen vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Vijfhuizen staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.