Locatie media

Tennisclub Dokkum

Laatst geüpdate op Dec. 1, 2023
10,296 keer bekeken sinds Feb. 18, 2022

Over Tennisclub Dokkum

Tijdens de raadsbijeenkomst van donderdagavond 17 februari is de Gemeenteraad van Noardeast-Fryslân akkoord gegaan met de plannen voor het herinrichten van het Harddravers- en Tolhuispark. Hierdoor komt er een compleet nieuw tenniscomplex inclusief twee padelbanen op het Tolhuispark.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
07/2024 - Outdoor 2

Timeline

Tennisclub Dokkum
Tennisclub Dokkum

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Tennisclub Dokkum

In de buurt van Tennisclub Dokkum

Padelgids in 4 stappen

Over Dokkum

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Dokkum een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Dokkum vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Dokkum staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.