Locatie media

Tennisvereniging Rijnhuyse

Laatst geüpdate op 17 april 2024
5.539 keer bekeken sinds 18 maart 2022

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Informatie-avond padel op woensdag 23 maart
padel bij RijnhuysePadel is de snelstgroeiende sport in Nederland en wordt al op veel (tennis)verenigingen gespeeld, ook in Nieuwegein. Ook bij onze vereniging zijn leden geïnteresseerd om padel te spelen. Hoe mooi zou het zijn om dat bij onze eigen TV Rijnhuyse te kunnen doen? Daarom is een groep leden bezig om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om padelbanen te realiseren op het park van TV Rijnhuyse.

In de afgelopen maanden zijn er twee momenten geweest waarop leden van TV Rijnhuyse kennis hebben kunnen maken met padel. Op woensdag 23 maart van 20 tot 21 uur willen wij de leden van Rijnhuyse informeren over de plannen die zijn onderzocht en uitgewerkt door de groep. Vervolgens willen we die plannen tijdens de ALV op woensdag 6 april in stemming brengen.

Zowel de informatieavond als de ALV vinden plaats in ons clubhuis, vanaf 20 uur. We hopen dat er veel leden komen om te luisteren en mee te denken.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
12/2024 - Outdoor 5

Timeline


Er is een nieuwe locatie toegevoegd Tennisvereniging Rijnhuyse

In de buurt van Tennisvereniging Rijnhuyse

Padelgids in 4 stappen

Over Nieuwegein

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Nieuwegein een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Nieuwegein vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Nieuwegein staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.