TV Frisselstein

Laatst geüpdate op 31 januari 2024
9.811 keer bekeken sinds 3 maart 2022

Over TV Frisselstein

Tennisvereniging Frisselstein, een bloeiende en gezellige vereniging!

Frisselstein is begonnen als een kleine vereniging in de Molenstraat en uitgegroeid naar een toonaangevende vereniging aan het Prins Willem-Alexander Sportpark, waar de vereniging inmiddels al bijna 50 jaar haar domicilie heeft. De vereniging beschikt over een gezellig paviljoen met 6 gravelbanen en 6 kunstgrasbanen, allen met verlichting.

TV Frisselstein heeft zoals veel verenigingen een periode gekend van grote bloei met ongekende prestaties, maar ook een periode van teruggang als gevolg van overaanbod aan accomodaties in de nabije omgeving.

Thans heeft de vereniging een stabiele en gezonde basis met fanatieke leden, die samen wederom een aantal historische hoogtepunten in haar geschiedenis willen schrijven.

Bij TV Frisselstein bruist het van de activiteiten! Leden kunnen deelnemen aan de landelijke en regionale competities en aan allerlei interne toernooien die gedurende het gehele jaar worden georganiseerd.

Toernooien voor jong en oud, voor beginnende en gevorderde spelers, voor VUT-ters en voor gezelligheidsspelers. Zowel in de zomer als in de winter kunnen leden tennislessen volgen bij de clubtrainer.

Veel aandacht wordt gegeven aan de jeugdleden. Ook zij kunnen tennislessen volgen bij de clubtrainer; die een professionele, gelicenseerde tennisleraar is. De actieve jeugdcommissie organiseert diverse toernooien en in elke fase van Tenniskids activiteiten en wedstrijden om de geleerde technieken te oefenen.

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Padel lessen

Banen overzicht

Outdoor
3
Indoor
-
Outdoor overdekt
-
Enkelbanen
-

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over TV Frisselstein

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

Bouwhistorie

Periode Padelbaan bouwer Type baan Aantal
09/2023 - Outdoor 3

In de buurt van TV Frisselstein

Padelgids in 4 stappen

Over Veghel

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Veghel een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Veghel vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Veghel staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.

Veelgestelde vragen over TV Frisselstein

Het telefoonnummer is van TV Frisselstein is +31 413 353 046.

Ja, je kunt online reserveren bij TV Frisselstein.

https://meetandplay.nl/club/55368?sport=padel&utm_source=padelgids

Nee, je kunt bij TV Frisselstein niet gratis parkeren.

Ja, je kunt bij TV Frisselstein padel lessen volgen.

Nee, bij TV Frisselstein kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van TV Frisselstein is Prins Willem Alexander Sportpark 20 5461 X Veghel.

De website van TV Frisselstein is https://www.tvfrisselstein.nl/.

Nee, bij TV Frisselstein kun je niet indoor padel spelen..