Nederlandse Marcella Koek uitgeschakeld in kwalificatiewedstrijd FIP Platinum Marbella

Tijdens de kwalificaties van de FIP Platinum Marbella, die plaatsvinden van 13 tot en met 19 oktober 2024, is Marcella helaas uitgeschakeld.

Marcella Koek, die samen speelde met haar Spaanse partner Rebeca Lopez Lopez, verloor in een spannende drie-setter van het Spaanse duo A. Pozuelo Dominguez en V. Atencia Basilio.

Het duo Koek/Lopez Lopez begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste set overtuigend met 6-2. Echter, hun tegenstanders Pozuelo Dominguez en Atencia Basilio vochten terug en wisten de tweede set met 6-2 te pakken. In de beslissende derde set bleek het Spaanse duo sterker, en zij trokken met 6-3 aan het langste eind.

Met deze nederlaag eindigt het toernooi voor Marcella Koek, die in de kwalificaties streed om een plek in het hoofdtoernooi. Het Spaanse duo A. Pozuelo Dominguez en V. Atencia Basilio plaatst zich met deze overwinning voor de volgende ronde van de kwalificaties.

Volg de Padelgids voor meer updates over de FIP Platinum Marbella 2024 en andere toernooien!