Arenal Academy

Contactgegevens van Arenal Academy

Over Arenal Academy

Welkom bij Arenal Academy, dé plek voor liefhebbers van tennis en padel! Bij Arenal Academy vind je een team van professionele en gepassioneerde trainers die je alles kunnen leren over deze geweldige sporten.

Of je nu een beginner bent die nog nooit een racket heeft vastgehouden, of een ervaren speler die zijn of haar techniek wil verfijnen, onze trainers staan klaar om je te helpen.
Onze visie
Arenal Academy wordt erkent door enkele fundamentele basiselementen:

Communicatie: Wij staan voor heldere en duidelijke communicatie, onderbouwd door snelle communicatie èn een professionele organisatie.
Expertise: Wij werken met een tal van professionele en gediplomeerde trainers, die staan te popelen met enthousiasme om jullie nieuwe zaken aan te leren!
Kwaliteit: Arenal staat voor betaalbare kwaliteit, en dit zowel op als naast het veld. Bijgevolg hanteren wij verschillende prijscategorieën; gebaseerd op de doelgroep en ambitie van de klant. Jongeren zullen dus goedkoper les kunnen volgen!
Aanbod: Wij organiseren naast de lessenreeksen ook spannende stages, kampen, teambuildings en evenementen die je helpen jouw spel te verbeteren. Jong of oud, privéles of in groep, voor ieder wat wils!
En het beste van alles is dat je kunt genieten van onze prachtige faciliteiten en accommodaties, verspreid over 6 verschillende locaties in België (Verrebroek, Meise, Mechelen, Lommel & Durbuy) en Nederland (Hoogerheide).
Wie wil deel uitmaken van onze familie?

Padellocaties Arenal Academy

WhatsApp groepen