Event Serve Padel Academy

Padelschool
Burg. Baron van Hövelstraat 28
6321 DA Wijlre
https://eventserve.nl
Logo Event Serve Padel Academy

Contactgegevens van Event Serve Padel Academy

Over Event Serve Padel Academy

Welkom bij Event Serve Padel Academy, jouw ultieme bestemming voor alles wat met padel te maken heeft! Gelegen in het hart van Wijlre, bieden wij een state-of-the-art faciliteit, professionele training, en een bruisende gemeenschap voor padelliefhebbers van alle niveaus.

Training: Onze gecertificeerde coaches zijn gepassioneerd over padel en toegewijd aan het verbeteren van jouw vaardigheden, of je nu de basis leert of je spel naar een professioneel niveau tilt.

Topfaciliteiten: Geniet van toegang tot eersteklas padelbanen die zijn ontworpen om je spelervaring te optimaliseren, of je nu voor plezier speelt of je voorbereidt op competitie.

Levendige Gemeenschap: Sluit je aan bij een diverse en verwelkomende groep spelers. Onze evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten zijn de perfecte manier om nieuwe vrienden te maken en je passie voor padel te delen.

Of je nu nieuw bent in de sport of je padelspel wilt verfijnen, Event Serve Padel Academy biedt een warme en uitnodigende omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, plezier te hebben en deel uit te maken van onze groeiende padelfamilie.

Begin Jouw Padel Avontuur Vandaag!

Het team van Event Serve Padel Academy

Padellocaties Event Serve Padel Academy

WhatsApp groepen