Racket instituut Sannick

Padelschool
Curiestraat 53
7316 LL Apeldoorn
https://www.sannick.nl/

Contactgegevens van Racket instituut Sannick

Rutger Jan Kamperman
info@sannick.nl
0643000955

Over Racket instituut Sannick

Welkom bij Racket instituut Sannick, jouw ultieme bestemming voor alles wat met padel te maken heeft! Gelegen in het hart van Apeldoorn, bieden wij een state-of-the-art faciliteit, professionele training, en een bruisende gemeenschap voor padelliefhebbers van alle niveaus.

Training: Onze gecertificeerde coaches zijn gepassioneerd over padel en toegewijd aan het verbeteren van jouw vaardigheden, of je nu de basis leert of je spel naar een professioneel niveau tilt.

Topfaciliteiten: Geniet van toegang tot eersteklas padelbanen die zijn ontworpen om je spelervaring te optimaliseren, of je nu voor plezier speelt of je voorbereidt op competitie.

Levendige Gemeenschap: Sluit je aan bij een diverse en verwelkomende groep spelers. Onze evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten zijn de perfecte manier om nieuwe vrienden te maken en je passie voor padel te delen.

Of je nu nieuw bent in de sport of je padelspel wilt verfijnen, Racket instituut Sannick biedt een warme en uitnodigende omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, plezier te hebben en deel uit te maken van onze groeiende padelfamilie.

Begin Jouw Padel Avontuur Vandaag!

Padellocaties Racket instituut Sannick

WhatsApp groepen