Marie-Jose RUTTEN

Marie-Jose RUTTEN

Positie
# 76 9
Punten
120

Positie
# 658 10
Punten
1
Ben jij Marie-Jose RUTTEN?

Over Marie-Jose RUTTEN

Helaas hebben we op dit moment niet alle details over Marie-Jose RUTTEN beschikbaar op padelgids.nl. In de wereld van padel, waar elk talent zijn eigen unieke verhaal van precisie, passie en doorzettingsvermogen heeft, is Marie-Jose RUTTEN ongetwijfeld een speler met zijn eigen boeiende reis.

Hoewel specifieke informatie over Marie-Jose RUTTEN's prestaties, achtergrond en carrière hoogtepunten tijdelijk ontbreekt, biedt onze website een schat aan informatie over de dynamische wereld van padel.

Deze sport, die een combinatie vereist van fysieke vaardigheid en mentale scherpte, brengt spelers samen uit alle hoeken van de wereld die strijden in prestigieuze toernooien.

We nodigen je uit om padelgids.nl te blijven bezoeken voor updates over Marie-Jose RUTTEN en om je te verdiepen in de strategieën, tips, en het laatste nieuws in de padelwereld. Onze missie is om jou, of je nu een beginnende padeller of een fervente fan bent, te voorzien van de meest actuele en diepgaande informatie over padel.

Resultaten toernooi.nl

2024
6 July 2024 t/m 14 July 2024
2
Padel 100 A DD

2023
24 August 2023 t/m 3 September 2023
1
Padel 100 A DD