Simon Padel

Padelschool
Kraaiengatweg 3
5262 LK Vught
https://simonpadel.nl/
Logo Simon Padel

Contactgegevens van Simon Padel

Over Simon Padel

SimonPADEL bestaat uit enthousiaste, gelicentieerde trainers. Als team gaan en staan we voor kwaliteit, plezier en betrokkenheid. Dit zie je terug in onze trainingen en in ons contact met leerlingen en vrijwilligers bij de clubs. We willen niet de grootste zijn, wel de beste.

Door het geven van hoogwaardige padellessen verbeteren we spelers op technisch, tactisch, metaal en fysiek vlak. Wij geloven dat beter padel, leuker padel is. In de lessen van SimonPADEL gaan niveauverbetering en plezier dan ook hand in hand. Ons doel is zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de padelsport.

SimonPADEL staat sinds 2016 onder leiding van de broers Rob en Mike Simon. Beiden beschikken over een schat aan ervaring door hun jarenlange activiteiten in de padel- en tenniswereld.

SimonPADEL en meer… Wij geloven in sport. Sport draagt bij aan een gezondere en betere samenleving. Daarom kijkt Simon verder dan naar padel alleen. Het resultaat hiervan is dat Simon verantwoordelijk is voor een vijftal andere sportbedrijven:

SimonSPORT – voor al je sportieve evenementen
SimonTENNIS– voor uitdagende tennistrainingen
Tennisreis.nl – voor de mooiste tennisreizen
Tenniskamp.nl – voor de leukste tenniskampen
Tennis Academy Brabant (TAB) – voor de talentvolle tennisjeugd

Vacatures Simon Padel

Het team van Simon Padel

Padellocaties Simon Padel

WhatsApp groepen