Logo TSV Park Hoeven

26e Hubo Lente Toernooi (Tennis & Padel)

Agenda
25 maart 2023 t/m 2 april 2023
Inschrijf periode:
21 januari 2023 t/m 18 maart 2023
Toernooi
Bronkhorstsingel 4
5403 NA Uden

Over 26e Hubo Lente Toernooi (Tennis & Padel)

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij TSV Park Hoeven in het bruisende hart van Uden. Het evenement, 26e Hubo Lente Toernooi (Tennis & Padel) bij TSV Park Hoeven, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, TSV Park Hoeven biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij TSV Park Hoeven, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Uden, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt TSV Park Hoeven een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij TSV Park Hoeven. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, TSV Park Hoeven in Uden is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 25 maart 2023 t/m 2 april 2023