Logo Lawn Tennis Vereniging Lelystad

AH Voorhof Dubbelplus + P100 Padeltoernooi 2022

Agenda
21 August 2022 t/m 28 August 2022
Inschrijf periode:
May 31, 2022 t/m Aug. 14, 2022

Over AH Voorhof Dubbelplus + P100 Padeltoernooi 2022

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Lawn Tennis Vereniging Lelystad in het bruisende hart van Lelystad. Het evenement, AH Voorhof Dubbelplus + P100 Padeltoernooi 2022 bij Lawn Tennis Vereniging Lelystad, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Lawn Tennis Vereniging Lelystad biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Lawn Tennis Vereniging Lelystad, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Lelystad, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Lawn Tennis Vereniging Lelystad een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Lawn Tennis Vereniging Lelystad. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Lawn Tennis Vereniging Lelystad in Lelystad is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 21 August 2022 t/m 28 August 2022