Logo G.L.T.C. Be Quick

Dagtoernooi Padellen van 13.00 uur tot 21.00 uur bij Be Quick in Gouda. ( Eerste Editie )

Agenda
zaterdag 22 juni 2024
Inschrijf periode:
23 april 2024 t/m 15 juni 2024

Over Dagtoernooi Padellen van 13.00 uur tot 21.00 uur bij Be Quick in Gouda. ( Eerste Editie )

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij G.L.T.C. Be Quick in het bruisende hart van Gouda. Het evenement, Dagtoernooi Padellen van 13.00 uur tot 21.00 uur bij Be Quick in Gouda. ( Eerste Editie ) bij G.L.T.C. Be Quick, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, G.L.T.C. Be Quick biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij G.L.T.C. Be Quick, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Gouda, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt G.L.T.C. Be Quick een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij G.L.T.C. Be Quick. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, G.L.T.C. Be Quick in Gouda is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.