Logo TV Strijdo

Van der Pluijm Haard & Schouw Tennis en Padel toernooi (2)

Agenda
24 February 2024 t/m 3 March 2024
Inschrijf periode:
Nov. 28, 2023 t/m Feb. 11, 2024
Toernooi
Vincent van Goghlaan 59
4907 PH Oosterhout

Over Van der Pluijm Haard & Schouw Tennis en Padel toernooi

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij TV Strijdo in het bruisende hart van Oosterhout. Het evenement, Van der Pluijm Haard & Schouw Tennis en Padel toernooi bij TV Strijdo, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, TV Strijdo biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij TV Strijdo, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Oosterhout, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt TV Strijdo een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij TV Strijdo. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, TV Strijdo in Oosterhout is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 24 February 2024 t/m 3 March 2024