2
0
Sinds 27 september 2023 21:11

Bullpadel Vertex 04 CMF WPT Amsterdam Limited Edition

€17900
Verzenden

Bullpadel Vertex 04 CMF WPT Amsterdam Limited Edition Padel Racket

Wij presenteren het exclusieve padel racket van de World Padel Tour Amsterdam Open: de nieuwe Vertex 04 Comfort van Martin Di Nenno

De Vertex 04 Comfort is een diamant vormig racket met een ruw Top Spin oppervlak dat maximale kracht en hoge prestaties biedt zonder verlies van controle. Het is ontworpen voor professionals en gevorderde spelers. Speciaal ontworpen voor de WPT Amsterdam 2023.

Dit racket maakt gebruik van twee nieuwe frameconcepten. Het CURVAKTIV systeem: dankzij de gedraaide structuur biedt het weerstand tegen verdraaiing. Door de rotatie van de oppervlakken kunnen we een variabele sectie aan de zijkant van het racket introduceren. Bullpadel is erin geslaagd om een kleinere sectie te introduceren dan die van het Vertex03-frame, wat de stijfheid verhoogt. Tegelijkertijd heeft Bullpadel de lengte van de sectie ook weten te verbreden, waardoor een gelijkmatigere overdracht van spanningen door het racket wordt bereikt. Deze verbeterde verdeling van trillingen en spanningen wordt ook ondersteund door de combinatie van CURVAKTIV met AIR POWER. De AIR POWER is de natuurlijke evolutie van het Air React Channel systeem.

Het is een channel dat Bullpadel creëert met behulp van een holle ruimte aan de onderkant van het blad. Deze holle ruimte werkt beter dan wanneer het een massief stuk zou zijn, omdat er minder materiaal wordt gebruikt en het minder gevoelig is voor vervorming, waardoor de structuur sterker wordt. De externe kern is gemaakt van Fibrix hybride vezel, de interne kern van het nieuwe MultiEva dat bestaat uit 2 verschillende Eva-dichtheden, en het frame is van 100% koolstofvezel CarbonTube. Het heeft de nieuwe Vertex kern."

Gebruik kortingscode WTPAMS23 voor 10% extra korting bij afrekenen.

 

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?