3
0
Sinds Aug. 21, 2023, 11:35 a.m.

Head Evo Extreme 2024

€6200
Verzenden

Head Evo Extreme Padel Racket

Het Head Evo Extreme 2024 Padel Racket combineert veelzijdigheid, power, gevoel en comfort en is speciaal gemaakt voor beginners..

De verbeterde Head EVO EXTREME 2024 is ontworpen met het oog op lichtheid en vergevingsgezindheid, wat het ideaal maakt voor beginners in het padel. Dit racket combineert een verminderd gewicht met een nieuwe balans en een verfrissend EXTREME-ontwerp, dat ervoor zorgt dat je meteen opvalt op het veld. Met een royale sweetspot en zacht schuim levert dit racket extra comfort en kracht, waardoor het ideaal is voor spelers die nog aan het leren zijn. Het glasvezel raakoppervlak biedt een zachter gevoel en een soepele touch, terwijl de Innegra-technologie zorgt voor meer kracht en minder trillingen, waardoor je het beste uit je spel kunt halen.

• Comfort en eenvoudige power voor beginnende padelspelers
• Lichtere, nieuwe balans en zelfs makkelijker te hanteren
• Grote sweetspot en zacht schuim
• Raakoppervlak van glasvezel voor een zachter gevoel en touch
• Innegra-technologie voor meer power en minder vibratie
• Nieuw EXTREME-ontwerp

  

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?