0
0
Sinds 30 april 2023 18:56

Tactical El Duque

€22000
Verzenden

Tactical El Duque Padel Racket

Gemaakt voor alle niveaus van spelers die op zoek zijn naar maximaal gevoel, controle en kracht op het veld. Alle Tactical Padel rackets zijn van hoge kwaliteit en handgemaakt in Spanje door experts. De gebruikte materialen zijn van Europese productie, die voldoet aan alle CE-regelgeving en milieukwaliteitsnormen.

DE ROYALITEIT
El Duque is een ongelooflijk veelzijdig racket dat bij elke slag een meesterlijk gevoel geeft. Verdedig met controle en ontketen je koninklijke kracht wanneer je aanvalt. El Duque staat voor je klaar, ongeacht in welke situatie je je op het veld bevindt.

SPEEL MET VERTROUWEN
Het racket wordt El Duque genoemd omdat het je een koninklijk gevoel van kalmte geeft, zelfs in situaties met hoge druk.

Het gewicht van jouw Tactical Padel racket

Bij bestelpadel kun je niet alleen het perfecte Tactical Padel racket vinden, maar ook het gewicht selecteren dat het beste bij jouw speelstijl past.  Bestelpadel begrijpt dat het juiste gewicht essentieel is voor jouw prestaties op de baan. Daarom bieden we de mogelijkheid om het gewicht van jouw gekozen Tactical model op te vragen. Heb je specifieke wensen? Vul jouw gewenste gewicht in bij het bestelproces of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat jij het ideale racket ontvangt voor jouw ultieme spelervaring! Snel gewicht willen weten? Stuur een Whatsapp naar ons.

 

Shape

Round

Level

All

Construction profile

100% 3k Carbon fiber

Foam

EVA (medium hard)

Weight

355 – 375 g

Balance

25,5-26

Construction

Fiberglass double layer, double thickness HEXEL Full 3K Carbon Fiber Carbon reinforcement in flex zones High-perfomance epoxy resin