Binck Padel BV

Laatst geüpdate op June 18, 2024
1,639 keer bekeken sinds March 25, 2024

Over Binck Padel BV

Binck Padel ligt in het hart van de Binckhorst te Den Haag op nog geen 5 minuten van het Centrum van Den Haag.

Wij hebben 11 overdekte banen, deze zijn alleen ruim opgezet en volledig wind en regen vrij. Voor de ingang hebben wij meer dan genoeg ruimte voor auto’s, het parkeren is gratis.
Padel is een van de leukste en snelst groeiende sporten van Nederland. Met onze activiteiten, sfeer en korte toernooitjes willen we bij Binck Padel het plezier in padel combineren met de gezelligheid van een club.Zonder lidmaatschap kun je een baan huren en zonder enige ervaring in racketsporten pakt een ieder het spel direct op.

Elke week vinden er verschillende activiteiten plaats bij Binck Padel, zoals (bedrijfs) evenementen, toernooien, competities en lessen voor jong/oud beginners/gevorderd. Door het nemen van les wordt het padellen nog veel leuker. Door een betere techniek en spelinzicht worden rally’s langer en uitdagender. Padel lijkt op tennis en squash maar kent een geheel andere strategie. Verhoog het spelplezier en neem contact op met een van onze trainers. Zoek je spelers van jouw niveau? Meld je dan aan om toegevoegd te worden aan een van onze WhatsApp groepen door een berichtje te sturen naar onze receptie telefoon met je niveau erbij.

Ben je op zoek naar een padel event speciaal naar jou wensen, zoals een teamuitje met je collega’s of sportteam? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan vrij spelen, een clinic, een door Binck Padel georganiseerd toernooi speciaal voor jullie of een combinatie van bovenstaande. Daarna nog een drankje aan de bar in ons eigen clubhuis of een volledig georganiseerd diner? Ook dit is mogelijk!

Check onze FAQ! Hier vind je alle info over het huren van een baan, aanschaf van materiaal, reserveringen, wijzigen of annuleren en de mogelijkheden voor contractbanen en abonnementen. Wil je weten wat Binck Padel voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem direct contact op met onze eventmanager via events@binckpadel.nl
Tot snel bij Binck Padel!

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
-
Outdoor overdekt
11
Enkel
-
Dubbel
11

Faciliteiten op locatie

Gratis parkeren
Online reserveren
Verhuur materiaal
Verkoop
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Evenementen bij Binck Padel BV

Binck´s Kings2Queens
Playtomic
July 16, 2024
Binck Padel BV | Den Haag
Bekijk evenement
Binck´s Queens2play
Playtomic
July 18, 2024
Binck Padel BV | Den Haag
Bekijk evenement
Kings2Queens
Playtomic
July 19, 2024
Binck Padel BV | Den Haag
Bekijk evenement

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Binck Padel BV

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

Bouwhistorie

Periode Type baan Aantal
05/2024 - Overdekt buiten 11

Timeline


De status van de banen van Binck Padel BV zijn gewijzigd naar Gerealiseerd

Binck Padel BV
Binck Padel BV

De locatie Binck Padel BV is ingebruik genomen per 1 mei 2024 met 11 banen

Binck Padel BV
Binck Padel BV

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Binck Padel BV

In de buurt van Binck Padel BV

Padelgids in 4 stappen

Over Den Haag

Ontdek padel in Den Haag: de stad achter de duinen nodigt je uit om de dynamische wereld van padel te ervaren. Met topfaciliteiten en een bloeiende gemeenschap is padel in Den Haag de perfecte mix van sport, plezier en sociale interactie. Of je nu nieuw bent in het spel of je vaardigheden wilt aanscherpen, Den Haag heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van padel op zijn best.

Waarom padel spelen in Den Haag? Den Haag onderscheidt zich met zijn toegankelijke padelclubs, professionele coaching en competitieve maar vriendelijke sfeer. De stad biedt diverse mogelijkheden om te spelen, leren en concurreren, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Sluit je aan bij de lokale padelgemeenschap en ontdek de charme van padel in deze levendige stad.

Padellessen en cursussen in Den Haag: Verhoog je spel met de hulp van ervaren coaches in Den Haag. Van beginners tot gevorderde spelers, de padellessen hier zijn ontworpen om je techniek, strategie en spelplezier te verbeteren. Maak gebruik van de kans om te leren in een ondersteunende en motiverende omgeving.

De beste padelclubs vinden in Den Haag: Of je nu op zoek bent naar een club met all-weather banen, verlichting voor avondspellen of een bruisende sociale kalender, Den Haag heeft een club die bij jou past. Ontdek faciliteiten die uitnodigen tot regelmatige oefening, sociale mixers en toernooien die je padelervaring verrijken.

Word deel van de padelgemeenschap in Den Haag: Padel is meer dan alleen een sport; het is een manier om nieuwe vrienden te maken, fit te blijven en plezier te hebben. Den Haag's padelgemeenschap verwelkomt nieuwe leden met open armen, of je nu speelt voor de gezelligheid of ambities hebt in de sport. Ervaar de unieke sfeer van padel in Den Haag en maak onvergetelijke herinneringen.

Veelgestelde vragen over Binck Padel BV

Het telefoonnummer is van Binck Padel BV is niet bekend.

Ja, je kunt online reserveren bij Binck Padel BV.

https://playtomic.io/tenant/7bbad756-3285-4345-9f1f-22814240295d

Ja, je kunt gratis parkeren bij Binck Padel BV

Nee, je kunt bij Binck Padel BV nog geen padel lessen volgen.

Nee, bij Binck Padel BV kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Binck Padel BV is Zonweg 2516 AK Den Haag.

De website van Binck Padel BV is https://binckpadel.nl/.

Nee, bij Binck Padel BV kun je niet indoor padel spelen..