Deventer Padel - Borgele

V-Card
Locatie
Borgelerdijk 1
7415 ZK Deventer
Logo Deventer Padel - Borgele

Reviews Deventer Padel - Borgele

Schrijf als eerste een review over Deventer Padel - Borgele!

Over Deventer Padel - Borgele

Bij Padelclub Deventer Padel - Borgele werd er voor het eerst padel gespeeld in 12/2021 op 3 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Padel Nederland B.V..

Je kan hier individule banen huren via Playtomic.

Bij Deventer Padel - Borgele kunnen padellessen gevolgd worden bij Deventer Padel Academie. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij de eigenaar van Deventer Padel - Borgele?

Padelscholen Deventer Padel - Borgele

Padelbanen Deventer Padel - Borgele

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
12/2021 Padel Nederland B.V. Outdoor 3

Padellocaties in de buurt

Over Deventer

Deventer (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)NedersaksischDèv'nter of Daeventer, in lokaal dialect: Dèmpter) is een Nederlandse stad in de provincie Overijssel. De stad is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en is gelegen aan de rivier de IJssel. Deventer maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond, een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk.

Deventer is een van de oudste steden van Nederland.[2] De plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu[3] (de haven Deventer). In 952 wordt Deventer in een schenkingsoorkonde van koning Otto I als stad vermeld.[4] Nadat de plaats in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had verworven, ontving ze in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. Dit wordt door historici beschouwd als het moment van verkrijgen van stadsrechten door de inwoners.[5] De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

De stad Deventer telde op 1 januari 2021 81.545[1] inwoners en is daarmee veruit de grootste kern van de gemeente, die ruim 100.000 inwoners telt.

Bron: Wikipedia