Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Laatst geüpdate op 31 januari 2024
22.783 keer bekeken sinds 29 april 2021

Over Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Wanneer KOM JIJ
Padellen?

Je hebt er wel van gehoord, maar je hebt het nog nooit gedaan: padellen. Dat wordt dan hoog tijd, want het is superleuk en iedereen kan meedoen. Bij Peakz Padel - dé padelpionier in Nederland - boek je direct een baan of plan je een les. Je betaalt per keer, dus je zit niet vast aan een abonnement. Dat werkt dus net als het padelracket: No strings attached!

Faciliteiten op locatie

Bar
Kleedkamer + douches
Online reserveren
Padel lessen
Verhuur materiaal
Verkoop
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine

Banen overzicht

Outdoor
2
Indoor
6
Outdoor overdekt
-
Enkelbanen
-

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

Vacatures

Bouwhistorie

Periode Padelbaan bouwer Type baan Aantal
2020 Eigen import Indoor 6
2020 Eigen import Outdoor 2

Een kijkje bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Join de Amsterdam community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Padelgids in 4 stappen

Over Amsterdam

Amsterdam is de grootste padelstad van Nederland!

Padel wordt gespeeld op een padel baan, met ramen en een hekwerk eromheen. Spelers gebruiken een kleiner racket en een soortgelijke bal als bij tennis, met een iets lager net. Het spel wordt meestal gespeeld met vier spelers die aan beide kanten staan, waarbij de regels vergelijkbaar zijn met die van tennis. Echter, wat Padel uniek maakt is dat de bal van muren of andere oppervlakken kan worden gespeeld, waardoor er extra strategische mogelijkheden ontstaan.

Padel is een verslavend leuke en snelle sport die iedereen kan leren. Of je nu wilt werken aan je oog-handcoördinatie, actief wilt blijven of nieuwe mensen wilt ontmoeten, padel biedt uitkomst. Deze dynamische sport heeft voor iedereen wat te bieden!

Amsterdam Noord is het noordelijke deel van Amsterdam en bevindt zich aan de overkant van het IJ. Het gebied heeft in de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en is nu een opkomend gebied met een mix van industrie, cultuur en natuur.

Een van de bekendste attracties in Amsterdam Noord is de NDSM-werf, een voormalige scheepswerf die nu is omgebouwd tot een creatieve hub met ateliers, restaurants, bars en evenementenruimtes. De werf is ook de thuisbasis van de jaarlijkse NDSM Vrijhaven, een festival dat bekend staat om zijn kunstinstallaties, optredens en feesten.

Een andere populaire attractie in Amsterdam Noord is het Eye Filmmuseum, een moderne architectonische parel aan het water met een indrukwekkende collectie films en tentoonstellingen. Daarnaast is er ook het groene en rustige Vliegenbos, het grootste stadspark van Amsterdam Noord, waar men kan wandelen, fietsen of picknicken.

Amsterdam Noord is ook een gebied waar veel lokale initiatieven en ondernemingen opduiken, zoals de IJ-hallen, een grote vlooienmarkt die elke maand plaatsvindt, en de Pllek, een restaurant en evenementenruimte die gebouwd is van gerecyclede materialen en een fantastisch uitzicht biedt over het IJ.

Kortom, Amsterdam Noord is een opkomend gebied met veel interessante bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen. Het is een gebied dat zeker een bezoek waard is voor mensen die op zoek zijn naar een andere kant van Amsterdam.

Amsterdam Zuidoost is een stadsdeel in Amsterdam dat voornamelijk bekend staat om de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome, die regelmatig grote concerten en sportevenementen organiseren. Het is echter meer dan alleen deze twee locaties en biedt ook andere interessante bezienswaardigheden en activiteiten.

Een van de hoogtepunten van Amsterdam Zuidoost is het Bijlmer Parktheater, een cultureel centrum dat een verscheidenheid aan voorstellingen en evenementen organiseert, waaronder theater, dans, muziek en comedy. Het parktheater is ook betrokken bij verschillende lokale initiatieven en gemeenschapsprojecten.

Een ander opvallend kenmerk van Amsterdam Zuidoost is het Nelson Mandelapark, een groot en mooi aangelegd park dat vaak wordt gebruikt voor evenementen en festivals. Het park biedt ook een mooie omgeving om te wandelen, joggen of te picknicken.

Verder heeft Amsterdam Zuidoost ook het grootste overdekte winkelcentrum van Amsterdam, de Amsterdamse Poort, waar je een breed scala aan winkels, restaurants en entertainmentopties vindt. Ook is er het World of Food, een overdekte foodmarkt waar je kan genieten van gerechten uit verschillende culturen.

 • Amsterdam Zuid is een van de meest welvarende en kosmopolitische wijken van Amsterdam. Hieronder vind je enkele interessante wetenswaardigheden over deze buurt:
 • Museumkwartier: Amsterdam Zuid is de thuisbasis van het Museumkwartier, waar zich enkele van de belangrijkste musea van de stad bevinden, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
 • Vondelpark: Dit prachtige park is een van de meest populaire bezienswaardigheden in Amsterdam en bevindt zich ook in Amsterdam Zuid. Het park is ideaal om te wandelen, fietsen of picknicken.
 • Zuidas: De Zuidas is het zakendistrict van Amsterdam en wordt ook wel "de financiële snelweg" genoemd vanwege de vele grote bedrijven die hier gevestigd zijn.
 • De Pijp: De Pijp is een levendige en multiculturele buurt in Amsterdam Zuid. Hier vind je veel trendy cafés, bars en restaurants, evenals de beroemde Albert Cuypmarkt.
 • Concertgebouw: Het Concertgebouw is een prachtig gebouw dat bekend staat om zijn uitstekende akoestiek en is een belangrijk centrum voor klassieke muziek in Amsterdam.
 • Olympisch Stadion: Dit historische stadion werd gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 en bevindt zich nog steeds in Amsterdam Zuid. Tegenwoordig wordt het stadion gebruikt voor sportevenementen en concerten.
 • Beatrixpark: Het Beatrixpark is een groen en rustig park dat zich uitstrekt over 10 hectare en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.
 • De Riekermolen: De Riekermolen is een prachtige oude windmolen aan de rand van Amsterdam Zuid en is een populaire bestemming voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse geschiedenis.

Amsterdam West is een van de meest diverse en bruisende wijken van Amsterdam. Hieronder vind je enkele wetenswaardigheden over Amsterdam West:

 • Cultuur: Amsterdam West heeft een rijke culturele achtergrond, met veel historische gebouwen en monumenten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Westerkerk, het Anne Frank Huis en de Jordaan.
 • Foodhallen: De Foodhallen is een populaire foodhal in Amsterdam West met meer dan 20 verschillende eetkraampjes en een bar. Het is een geweldige plek om te genieten van lekker eten en drinken in een gezellige sfeer.
 • Westerpark: Het Westerpark is een groot park in Amsterdam West waar regelmatig evenementen worden georganiseerd, zoals festivals, markten en concerten. Ook is het een populaire plek om te wandelen, picknicken en sporten.
 • De Hallen: De Hallen is een voormalig tramdepot dat is omgebouwd tot een hip cultureel centrum met een bioscoop, een bibliotheek, een hotel, winkels en restaurants.
 • Ten Katemarkt: De Ten Katemarkt is een gezellige buurtmarkt in Amsterdam West met een breed aanbod aan verse groenten, fruit, vlees, vis en andere lekkernijen.
 • Rembrandtpark: Het Rembrandtpark is een groot park in Amsterdam West dat zich uitstekend leent voor een ontspannen wandeling of picknick. Het park biedt prachtig uitzicht op de stad en heeft een grote vijver en speeltuin.
 • Nieuw-West: Nieuw-West is een wijk in Amsterdam West die zich de afgelopen jaren snel heeft ontwikkeld en nu een bruisend cultureel en zakencentrum is. Hier vind je onder andere het World Fashion Center en de A10 Tower.

Amsterdam West biedt voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar cultuur, eten en drinken, winkelen, of een ontspannen dag in het park. De wijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt veel mogelijkheden om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Het Amsterdamse Bos is een groot park dat zich uitstrekt over bijna 1000 hectare in het zuidwesten van Amsterdam. Hieronder vind je enkele wetenswaardigheden over het Amsterdamse Bos:

 • Ontstaan: Het Amsterdamse Bos is aangelegd tussen 1934 en 1970 als werkverschaffingsproject tijdens de economische crisis van de jaren 30.
 • Activiteiten: Er zijn tal van activiteiten te ondernemen in het Amsterdamse Bos, zoals fietsen, wandelen, paardrijden, zwemmen, kanoën en klimmen.
 • Speelweide: De speelweide van het Amsterdamse Bos is een van de grootste speeltuinen in Nederland en biedt vele attracties, waaronder een kabelbaan, een piratenschip en een doolhof.
 • Bosbaan: De Bosbaan is een roeibaan in het Amsterdamse Bos die regelmatig wordt gebruikt voor internationale roeiwedstrijden en andere sportevenementen.
 • Openluchttheater: Het Amsterdamse Bostheater is een openluchttheater dat elk jaar van juni tot september diverse voorstellingen en concerten organiseert.
 • Flora en fauna: Het Amsterdamse Bos herbergt vele soorten flora en fauna, waaronder Schotse Hooglanders, wilde zwijnen, bevers, dassen en vele soorten vogels.
 • Duurzaamheid: Het Amsterdamse Bos is bezig met het verduurzamen van het park. Zo zijn er zonnepanelen geplaatst, wordt er gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen en worden er maatregelen genomen om de biodiversiteit te vergroten.

Het Amsterdamse Bos is een prachtig groen gebied dat zich uitstekend leent voor een ontspannen dagje in de natuur. Of je nu op zoek bent naar actie en avontuur of rust en ontspanning, er is voor ieder wat wils in het Amsterdamse Bos.

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Hieronder volgen enkele interessante feiten over Amsterdam:

 1. Amsterdam heeft meer dan 800.000 inwoners en is de grootste stad van Nederland.
 2. Het is gebouwd op een netwerk van grachten en bruggen, waardoor het ook bekend staat als het "Venetië van het Noorden".
 3. Amsterdam is de thuisbasis van veel beroemde musea, waaronder het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
 4. Het Anne Frank Huis, waar Anne Frank en haar familie zich tijdens de Tweede Wereldoorlog schuilhielden, trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers.
 5. Amsterdam heeft een lange geschiedenis als een centrum van handel en handel. In de 17e eeuw was het een van de belangrijkste handelssteden ter wereld, en de rijkdom die tijdens die periode werd vergaard, is nog steeds te zien in de stad.
 6. Amsterdam is ook bekend om zijn liberale houding ten opzichte van drugs en prostitutie. De beroemde Wallen-wijk staat bekend om zijn vele coffeeshops en prostitutieramen.
 7. Het Koninklijk Paleis Amsterdam was oorspronkelijk gebouwd als stadhuis in de 17e eeuw en is nog steeds een belangrijk gebouw in de stad.
 8. Amsterdam heeft een uitgebreid fietspadennetwerk en wordt beschouwd als een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld.
 9. De beroemde Dam, waar het Koninklijk Paleis zich bevindt, is de locatie van veel belangrijke evenementen en herdenkingen, waaronder Koningsdag op 27 april.
 10. Tot slot staat Amsterdam bekend om zijn levendige uitgaansleven en festivals, zoals het Amsterdam Dance Event en het Holland Festival.

Veelgestelde vragen over Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier

Het telefoonnummer is van Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier is +31 85 1850 111.

Ja, je kunt online reserveren bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier.

https://www.peakzpadel.nl/reserveren/court-booking/reservation?location=Kauwgomballenkwartier

Nee, je kunt bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier niet gratis parkeren.

Ja, je kunt bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier padel lessen volgen.

Nee, bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier is Willem Fenengastraat 4b 1096 BN Amsterdam.

De website van Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier is https://peakzpadel.nl/.

Ja, bij Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier kun je een indoor padel spelen.