Tennis en Padel Vereniging Engelen

V-Card
Locatie
Engelerpark 1
5221 AM Den Bosch
Logo Tennis en Padel Vereniging Engelen

Reviews Tennis en Padel Vereniging Engelen

Schrijf als eerste een review over Tennis en Padel Vereniging Engelen!

Over Tennis en Padel Vereniging Engelen

Bij Padelvereniging Tennis en Padel Vereniging Engelen werd er voor het eerst padel gespeeld in 1/2022 op 2 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Skypadel.

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.
Je kan er ook een individule banen huren via KNLTB Meet & Play.

Bij Tennis en Padel Vereniging Engelen kunnen padellessen gevolgd worden bij Simon Padel. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van Tennis en Padel Vereniging Engelen?

Padelscholen Tennis en Padel Vereniging Engelen

Padelbanen Tennis en Padel Vereniging Engelen

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
1/2022 Skypadel Outdoor 2

Padellocaties in de buurt

Over Den Bosch

's-Hertogenbosch (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)), officieus Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Tevens is het de hoofdplaats van de gemeente 's-Hertogenbosch.

De stad draagt de bijnaam 'Moerasdraak'. Deze naam heeft de stad overgehouden aan haar rol in de Tachtigjarige Oorlog. 's-Hertogenbosch was toen een vestingstad omringd door moeras zoals Het Bossche Broek en de Moerputten, waardoor de stad 'onneembaar' werd geacht.[2]

De stad ligt aan vier rivieren, de Maas, de Aade Dommel en de Dieze.

In 2019 telde de gemeente 154.220 inwoners en is daarmee de 4e stad van Noord-Brabant. 's-Hertogenbosch vormt met de andere vier grote Brabantse steden en omliggende gebieden metropoolregio BrabantStad, een gebied met ongeveer 1,8 miljoen inwoners dat sterk georiënteerd is op de voorzieningen en werkgelegenheid in de vijf steden.

In het noordelijke deel van het Hertogdom Brabant lagen in de twaalfde eeuw nog geen grote steden. Om het groeiende hertogdom goed te kunnen besturen was ook een hoofdstad in het noordelijke deel nodig. Rond 1160 werd Den Bosch het bestuurlijk centrum in het noorden van het Hertogdom. In 1184 ontving het stadsrechten van Godfried III.

In de Sint-Janskathedraal zetelt bisdom 's-Hertogenbosch. De stad is (minstens) vanaf 1380 een populair pelgrimsoord door de Zoete Lieve Vrouw van Den Bosch.[3] Als bestuurder van de Meierij, werd ’s-Hertogenbosch een van de vier hoofdsteden van het Hertogdom Brabant.

De stad was na het voltooien van de tweede omwalling, eind 14e eeuw, de grootste stad in inwoneraantal op het grondgebied van het huidige Nederland.[4] Lange tijd heeft de stad gefunctioneerd als garnizoensstad. De bastionsvestingwerken en het historisch centrum zijn beschermd erfgoed.

Bezienswaardigheden en attracties in ’s-Hertogenbosch zijn het Museumkwartier, de Sint-Janskathedraal, het Zwanenbroedershuis, het Jheronimus Bosch Art CenterMuseum Slagerde Moriaan, de Binnendiezede Paradehet Sportiom, de Brabanthallen, de Drakenfonteinde Bolwoningenhet Bossche Stadhuis en de Vestingwerken van 's-Hertogenbosch.

Bron: Wikipedia