AZ Padel College

Padelschool
De Friese Poort 33
1823BP ALKMAAR
http://www.azpadel.nl
Logo AZ Padel College

Contactgegevens van AZ Padel College

Johnny van Bochove
info@azpadel.nl
+31653268623

Over AZ Padel College

De populariteit van de padelsport vraagt om goed opgeleide padelleraren. De KNLTB heeft, als enige officiële padelbond in Nederland, een eigen padellerarenopleiding ontwikkeld. Padellessen bij het AZ Padel College worden gegeven onder toezicht van gediplomeerde KNLTB padelleraren.

Johnny van Bochove, founder van het AZ Padel College, is gediplomeerd trainer/coach in meerdere sporten en ook KNLTB gediplomeerd padelleraar. Hiernaast heeft Johnny ook diverse trainingen gevolgd bij FIP (Federacion Internacional de Padel) en WPT (World Padel Tour) padelspelers en ook bij/met spelers en trainers uit de Nederlandse padeltop.

Door de enorme ervaring van topland Spanje in de padelsport maakt het AZ Padel College graag gebruik van die Spaanse ervaring. Een nauwe samenwerking met de Spanjaarden is dan ook een vanzelfsprekendheid om verder te groeien in onze mooie sport. Het AZ Padel College Alkmaar maakt onderdeel uit van het Alkmaar Zaragoza Padel College dat ook padelevenementen organiseert.

Nito Brea en Johnny van Bochove, de Argentijn is al meer dan 25 jaar topcoach in de Padelsport. Nito Brea werkte met tal van spelers in de World Padel Tour (WPT), is een grootheid als padelcoach in de padeltoplanden Argentinië en Spanje, waar hij tevens padelcoach van het jaar werd. Nito Brea is tevens auteur van het veelgeprezen padelboek “Padel met gezond verstand”, over vaker winnen door slimmer te spelen.