Padel Compleet

Contactgegevens van Padel Compleet

Over Padel Compleet

Padel Compleet is hét padel bedrijf van het Noorden dat zich richt op meer dan alleen padel les.

Padel Compleet bestaat uit enthousiaste trainers, vrijwilligers en mensen met kennis van de sport en het bedrijfsleven. Als team gaan we ervoor bedrijven, volwassenen en kinderen enthousiast te maken voor de sport padel. Wij doen dit op een manier waarbij we diverse invalshoeken combineren tot een complete activiteit. Dit zie je terug in al onze diensten en ons klantcontact.

Als team willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met padel in de vorm zoals een ieder dat zelf wil. Lekker buiten en op een veilige manier sporten, dat is fun, gezond en goed voor lichaam en geest. Dit doen we door een breed pallet aan diensten aan te bieden. Voor ieder wat wils!

Wij hebben jarenlange ervaring met lesgeven in de tennis- en padel wereld (recreanten en talenten) en ook in het organiseren van sportactiviteiten en reizen. Met onze ervaring op het gebied van procesbegeleiding in het bedrijfsleven bieden we ook bedrijfsuitjes aan met een combi zakelijk/informeel. Na een ochtend formele workshops lekker ’s middags met elkaar de baan op.

Padellocaties Padel Compleet