Padelschool Just Padel

Contactgegevens van Padelschool Just Padel

Over Padelschool Just Padel

Justpadel.nl is ontstaan uit liefde voor de sport padel. Eigenaar Rob Jaspers speelt al padel sinds 2007 en heeft een grote invloed gehad bij de ontwikkeling van de sport in Nederland. Vanuit hier is JustPadel.nl in 2016 gestart met het aanbieden van padellessen. Het doel van Justpadel.nl was om de sport toegankelijk te maken voor iedereen en dat padel kon uitgroeien naar een volwassen sport. Padel stijgt al jaren in populariteit en sinds de fusie tussen de KNLTB en de NPB zal dit de komende jaren alleen nog maar blijven groeien.

Vanuit de liefde voor de sport is Justpadel.nl in 2020 haar webshop gestart. Hiermee willen we alle padelspelers kunnen voorzien in hun behoeften. Of het nu gaat om de aankoop van een padelracket, kleding, schoenen of accessoires, JustPadel.nl is er voor iedereen die padel een warm hart toedraagt.

Het Team van JustPadel.nl bestaat begin 2021 uit de volgende personen:

Rob Jaspers
Bart van Opstal
Bram Rutten
Pleun Andriessen
Tygho Schoonus
Robyn Schoonus
Kyra Heemskerk
Heidi Vermeulen- Timmermans

Kortom Justpadel.nl is er voor de echte padelliefhebbers. Wij zijn een padelschool, webshop, fanatieke beoefenaars van de sport, maar vooral mensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt.

Team JustPadel.nl

Het team van Padelschool Just Padel

Padellocaties Padelschool Just Padel

WhatsApp groepen