Playful Padel

Contactgegevens van Playful Padel

Ruth van Eenennaam
info@playfulpadel.nl
06-53947758

Over Playful Padel

Mijn naam is Ruth van Eenennaam en ik vertel graag hoe ik padeltrainster ben geworden.

Mijn hele leven ben ik met sport bezig geweest en daarnaast was ik werkzaam in het onderwijs. Padeltrainster is dan eigenlijk best een logisch vervolg, je kan ook wel zeggen een gouden combinatie.

Met volleybal heb ik jaren op het hoogste niveau gespeeld, dit heeft mij ontzettend veel bagage opgeleverd over sport en wat er allemaal bij komt kijken. Ik ben hier uiteindelijk mee gestopt toen ik kinderen kreeg, want dit was niet te combineren.
Het sporten bestond daarna vooral uit de sportschool, alleen daar haalde ik niet zoveel voldoening uit als ik was gewend.
Tijdens corona kwam het padelspel op mijn pad en ik ben sindsdien niet meer van de padelbaan weg te slaan. Het spelelement, de nieuwe technieken, het tactische gedeelte en het dynamische trainen waren voor mij verslavend.
Hierdoor heb ik in 2022 besloten om mijn baan op te zeggen en de padelopleiding bij de KNLTB te volgen voor Padeltrainer licentie A.

Na deze doorlopen te hebben, met onder andere een stage van 60 uur onder leiding van een Spaanse trainer ben ik nu trainingen en clinics aan het geven. Ik heb tot de dag van vandaag geen moment spijt van mijn beslissing en geniet enorm van het lesgeven.