Logo Kollumer Tennis & Padel Club

40e Auto Beerda Midzomertoernooi Tennis en Padel

Agenda
15 juni 2024 t/m 22 juni 2024
Inschrijf periode:
26 maart 2024 t/m 1 juni 2024
Toernooi
Adje Lambertszlaan 1
9291 CX Kollum

Over 40e Auto Beerda Midzomertoernooi Tennis en Padel

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Kollumer Tennis & Padel Club in het bruisende hart van Kollum. Het evenement, 40e Auto Beerda Midzomertoernooi Tennis en Padel bij Kollumer Tennis & Padel Club, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Kollumer Tennis & Padel Club biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Kollumer Tennis & Padel Club, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Kollum, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Kollumer Tennis & Padel Club een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Kollumer Tennis & Padel Club. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Kollumer Tennis & Padel Club in Kollum is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.