Logo Tennisvereniging BTV E68

BTVE'68 WHT O.T. & O.J.T.Tennis & Padel 2023 TOERNOOI

Agenda
2 september 2023 t/m 10 september 2023
Inschrijf periode:
2 mei 2023 t/m 30 augustus 2023
Toernooi
Geuzenpark 1
3237 KN Vierpolders

Over BTVE'68 WHT O.T. & O.J.T.Tennis & Padel 2023 TOERNOOI

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Tennisvereniging BTV E68 in het bruisende hart van Vierpolders. Het evenement, BTVE'68 WHT O.T. & O.J.T.Tennis & Padel 2023 TOERNOOI bij Tennisvereniging BTV E68, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Tennisvereniging BTV E68 biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Tennisvereniging BTV E68, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Vierpolders, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Tennisvereniging BTV E68 een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Tennisvereniging BTV E68. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Tennisvereniging BTV E68 in Vierpolders is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 2 september 2023 t/m 10 september 2023