Logo Tennisvereniging De Goese Maan

Intersport Goese Maan Padel Open 2023

Agenda
21 August 2023 t/m 27 August 2023
Inschrijf periode:
July 15, 2023 t/m Aug. 14, 2023
Toernooi
Geldeloozepad 5B
4463 AJ Goes

Over Intersport Goese Maan Padel Open 2023

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Tennisvereniging De Goese Maan in het bruisende hart van Goes. Het evenement, Intersport Goese Maan Padel Open 2023 bij Tennisvereniging De Goese Maan, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Tennisvereniging De Goese Maan biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Tennisvereniging De Goese Maan, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Goes, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Tennisvereniging De Goese Maan een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Tennisvereniging De Goese Maan. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Tennisvereniging De Goese Maan in Goes is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 21 August 2023 t/m 27 August 2023