Logo Sportcentrum Hoorn

YESSS Electrical Open Padeltoernooi P100

Agenda
1 september 2021 t/m 5 september 2021
Inschrijf periode:
20 juni 2021 t/m 20 augustus 2021

Over YESSS Electrical Open Padeltoernooi P100

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Sportcentrum Hoorn in het bruisende hart van Hoorn. Het evenement, YESSS Electrical Open Padeltoernooi P100 bij Sportcentrum Hoorn, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Sportcentrum Hoorn biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Sportcentrum Hoorn, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Hoorn, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Sportcentrum Hoorn een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Sportcentrum Hoorn. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Sportcentrum Hoorn in Hoorn is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 1 september 2021 t/m 5 september 2021