Locatie media

ALTC De Aemstelburgh

Laatst geüpdate op 1 december 2023
12.503 keer bekeken sinds 13 januari 2022

Over ALTC De Aemstelburgh

Bij padelvereniging ALTC De Aemstelburgh kan er waaarschijnlijk voor het eerst padel gespeeld worden in 4/2024 op 2 padelbanen.
Deze padelbanen worden aangelegd door PadelFactory B.V..

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Padel lessen

Banen overzicht

Outdoor
-
Indoor
-
Outdoor overdekt
-
Enkelbanen
-

Bouwhistorie

Periode Padelbaan bouwer Type baan Aantal
04/2024 Onderzoeksfase PadelFactory B.V. Outdoor 2
Join de Amsterdam community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van ALTC De Aemstelburgh

Padelgids in 4 stappen

Over Amstelveen

Ontdek padel in Amstelveen: Amstelveen, met zijn groene parken en levendige gemeenschap, verwelkomt nu padelspelers van alle niveaus. Deze stad, vlakbij Amsterdam, biedt uitstekende faciliteiten voor padel, waardoor het de perfecte plek is om deze opwindende sport te ontdekken. Of je nu een beginner bent of je spel wilt verbeteren, Amstelveen heeft alles wat je nodig hebt om van padel te genieten.

Waarom padel spelen in Amstelveen? Met toegankelijke padelclubs, professionele coaching en een vriendelijke atmosfeer is Amstelveen de ideale plaats om padel te spelen. De stad biedt moderne faciliteiten en organiseert regelmatig evenementen en toernooien voor spelers van elk niveau. Ontdek de voordelen van padel spelen in deze dynamische gemeenschap.

Padellessen en cursussen in Amstelveen: Verbeter je padelvaardigheden met de hulp van ervaren coaches in Amstelveen. De stad biedt een verscheidenheid aan lessen en cursussen voor zowel beginners als gevorderde spelers. Of je nu je techniek wilt aanscherpen of nieuwe strategieën wilt leren, er zijn genoeg mogelijkheden om je spel te verbeteren.

De beste padelclubs vinden in Amstelveen: Op zoek naar een club met uitstekende voorzieningen en een gastvrije gemeenschap? Amstelveen's padelclubs bieden zowel binnen- als buitenbanen, professionele coaching en een levendige sociale kalender. Vind de perfecte club voor jou en maak deel uit van de groeiende padelgemeenschap in Amstelveen.

Word deel van de padelgemeenschap in Amstelveen: Padel is meer dan alleen een sport; het is een manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van competitie en gezelligheid. Amstelveen's padelgemeenschap is warm en uitnodigend, ideaal voor iedereen die wil beginnen of zijn padelervaring wil verdiepen. Sluit je aan bij de gemeenschap en ervaar de vreugde van padel in Amstelveen.