Locatie media

TV De Hoge Wick

Laatst geüpdate op 30 maart 2024
35 keer bekeken sinds 30 maart 2024

Over TV De Hoge Wick

Tennisvereniging De Hoge Wick heeft 7 verlichte kunstgrasbanen die (vrijwel) het gehele jaar bespeelbaar zijn. Het groene park ligt in Oosterhout (Gld), nabij Nijmegen-Noord. Te midden van de tennisbanen ligt het gezellige en duurzame clubhuis. Jong en oud is welkom bij de club om vrij te spelen, te lessen en aan competities, toernooien en evenementen mee te doen. Kortom, een hoop sportiviteit en gezelligheid bij De Hoge Wick.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
05/2024 - Outdoor 3

Timeline

Grijs Padel Gids logo
TV De Hoge Wick

Er is een nieuwe locatie toegevoegd TV De Hoge Wick

In de buurt van TV De Hoge Wick

Padelgids in 4 stappen

Over Oosterhout

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Oosterhout een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Oosterhout vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Oosterhout staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.